Smartcar 5x5
search
  • Smartcar 5x5
  • Smartcar 5x5
  • Smartcar 5x5
  • Smartcar 5x5

Smartcar 5x5

31,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Construeix el teu cotxe i allunya't!
Smart Car 5x5 és un joc de lògica de fusta que evoluciona a mesura que creixen les habilitats dels infants. La coordinació oculomanual i les habilitats motores fines es desenvolupen mentre els infants van apilant els mòduls en el xassís del cotxe i donen una volta amb ell. Un xassís, 5 peces i més combinacions i posicions de les que imagines, per construir el teu Smart Car. 
Quantitat

Intervenció a l'aula

Smart Car 5x5 és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració  d'altres nens i nenes. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a les aules d'Educació Infantil per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En una metodologia de treball per ambients és un  joc per tenir a l'ambient de matemàtiques en un racó on poden haver-hi diferents jocs d'aquesta tipologia que s'adeqüin a diferents nivells maduratius.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial, així com l'atenció.

FI0055

Fitxa tècnica

Capacitats
Lògica
Orientació espacial
Primeres regles
Número de jugadors
01 jugador
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 4 anys

També et pot agradar