Gravity Maze

38,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Un laberint de bales que desafia la teva  ment!
Aquest laberint lògic activat per la força de la gravetat posarà a prova les teves habilitats de raonament i percepció visual. Les acolorides torres translúcides poden apilar-se formant moltes estructures visualment estimulants, però, per cada repte, hauràs de pensar com posicionar-les per construir un camí que porti la teva bala fins a l'objectiu. Els 60 reptes, amb diferents graus de dificultat, faran que gaudeixis d'hores de construcció creativa a la vegada que gestiones el laberint a la teva ment. 

Quantitat

Intervenció a l'aula

Gravity Maze és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració d'altres nens i nenes. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a les aules de Cicle Mitjà i Cicle Superior per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial, així com l'atenció.

FI0061
2018-12-10

Especificacions

Capacitats
Lògica
Orientació espacial
Percepció visual
Número de jugadors
01 jugador
Temps de partida
10 minuts
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar