Virus 2 Evolution!
search
  • Virus 2 Evolution!
  • Virus 2 Evolution!
  • Virus 2 Evolution!
  • Virus 2 Evolution!

Virus 2 Evolution!

12,45 €
Impostos inclosos 3-5 dies

Els virus han evolucionat!

Just quan els esforços dels nostres metges començaven a donar fruits, els problemes es compliquen. Les mostres emmagatzemades al laboratori pel seu estudi, revelen que els virus han mutat i s'han tornat molt més resistents i agressius. Les medicines tradicionals són inútils contra ells. 
La teva tasca serà de controlar la nova pandèmia i evitar que els virus evolucionats arribin a la població. Aconsegueix mantenir a ratlla els virus posant-los en quarantena per evitar la seva propagació. Però compte, vigila, perquè els teus rivals no t'ho posaran fàcil i faran tot el possible per boicotejar el teu treball i quedar-se tota la glòria.
COMPTE: Virus 2 Evolution és una expansió i es necessita Virus per a poder jugar.
Quantitat

Intervenció a l'aula 

Virus 2 Evolution és un joc per posar en pràctica les habilitats socials i regles bàsiques dels jocs de taula. És un joc divertit on fent servir l'estratègia adequada has d'aconseguir guanyar prenent bones decisions amb les cartes i tenint en compte com pots fer la guitza als altres jugadors perquè no guanyin.

És adequat per Cicle Mitjà i Cicle Superior en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati.

En aquest joc es treballa les habilitats socials i primeres regles dels jocs i ajuda en el vincle entre els iguals i l'adult.

FI0072

Fitxa tècnica

Tipus de jocs
Jocs de cartes
Jocs de viatge
Capacitats
Estratègia
Habilitats socials
Percepció visual
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 8 anys
Autores i autors
Santi Santisteban, Domingo Cabrero i Carlos Lopez

També et pot agradar