Ten
search
  • Ten
  • Ten
  • Ten

Ten

24,00 €
Impostos inclosos 3-5 dies
L'objectiu és el número 10
Per anotar deu, cada jugador té un bonic conjunt de rajoles de fusta en el qual pots identificar valors de l'1 al 3. Els jugadors fan torns alternatius per col·locar les seves rajoles en el camp de joc. Les files es fan més llargues i creixen en totes les direccions. Qui serà el primer jugador a crear una sèrie de fitxes personals per aconseguir un total de 10? Ten és un joc de connexió simple, però estratègic. Quan els jugadors han de vigilar constantment la fila de rajoles de l'oponent. En veure la imatge més àmplia, cal arriscar i tenir sort per aconseguir 10. Hi ha dues versions de joc, de manera que els jugadors poden arriscar més o menys.
Quantitat

Intervenció a l'aula

Ten és un joc de d'estratègia i càlcul mental per a dos jugadors. 

És adequat per tenir a les aules de  primària. A Cicle Inicial es pot fer servir per fer sumes fàcils amb resultat 10, en canvi a Cicle Mitjà i Cicle Superior els infants poden practicar l'estratègia a part del càlcul mental.

És molt important que els infants practiquin les sumes fàcils amb resultat 10 per tal de poder fer servir aquestes operacions quan es fan d'altres més complexes. Per això és important tenir a l'aula un bon assortit de jocs de taula que treballin aquest contingut.

Aquest joc en concret és per a dues persones i no té rapidesa, això ajuda a fer el joc més tranquil i l'aprenentatge és més conscient.

Pel que fa a l'estratègia que ens aporta el joc s'ha de tenir en compte que la jugada d'un jugador dependrà del que faci l'altre. S'ha de pensar bé quina serà la millor estratègia i ser flexible amb les decisions per tal d'adaptar-se a les situacions que apareixen en el joc.

En aquest joc de  càlcul mental i estratègia també s'exercita el  pensament, la concentració i la presa de decisions.

FI0075

Fitxa tècnica

Capacitats
Estratègia
Número de jugadors
2 jugadors
Temps de partida
15 minuts
Edat
+ 8 anys
+ 10 anys

També et pot agradar