katamino

32,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Un trencaclosques molt intel·ligent!
Katamino és un que es presenta com un puzle evolutiu. Adaptat a totes les edats, permet que els més joves puguin entendre la geometria espacial. Segons la posició de la regleta, cal realitzar conjunts perfectes combinant un determinat nombre de Pentaminos. Com més augmenta aquest nombre, més s'incrementa la dificultat. Hi ha 36057 combinacions!
Quantitat

Katamino és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a tota l'etapa de Primària  per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En una metodologia de treball per ambients és un  joc per tenir a l'ambient de matemàtiques en un racó on poden haver-hi diferents jocs d'aquesta tipologia que s'adeqüin a diferents nivells maduratius.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial, així com l'atenció.

FI0101

Especificacions

Capacitats
Lògica
Orientació espacial
Número de jugadors
01 jugador
Edat
+ 8 anys
+ 10 anys

També et pot agradar