IQ Fit
search
  • IQ Fit
  • IQ Fit
  • IQ Fit
  • IQ Fit

IQ Fit

12,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Mantingueu el cervell en forma!
IQ Fit és un joc de lògica i reflexió molt divertit que necessitarà tot el teu enginy per trobar la solució correcta. Aconsegueix encaixar les peces 3D perquè quedin planeres combinant les peces de colors. Molts reptes amb diferents nivells de dificultat.
Quantitat

Intervenció a l'aula

IQ Fit és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a les aules de Cicle Mitjà i Cicle Superior per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En una metodologia de treball per ambients és un  joc per tenir a l'ambient de matemàtiques en un racó on poden haver-hi diferents jocs d'aquesta tipologia que s'adeqüin a diferents nivells maduratius.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial, així com l'atenció.

FI0141

Fitxa tècnica

Capacitats
Lògica
Motricitat fina
Orientació espacial
Número de jugadors
01 jugador
Temps de partida
10 minuts
Edat
+ 6 anys

També et pot agradar