Colomo
search
  • Colomo
  • Colomo
  • Colomo
  • Colomo
  • Colomo

Colomo

24,00 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Els colors de l'arc de Sant Martí
Vermell, taronja, groc, verd, blau... tothom coneix els colors de l'arc de Sant Martí! Aquests colors són les estrelles de COLOMO. El joc està fet de materials bàsics, però ofereix moltes propostes de joc. Són seixanta discos de color, grans, deu de cada color. Tant si us agraden els jocs simples o difícils, curts o llargs, divertits o emocionants, COLOMO té jocs d'observació, d'estratègia, de memòria per a dos o més jugadors. Triangle, cercle, quadrat. Els daus expliquen amb quina freqüència s'ha de mostrar cada símbol en la ronda d'ofertes estratègiques. 
El llibre de regles adjunt conté set regles de joc diferents. A l'acolorit món de COLOMO, hi ha un joc ideal per a tots els grups d'edat i constel·lacions.
Quantitat

Intervenció a l'aula 

COLOMO és un joc amb moltes propostes. Els jocs són diversos i serveixen per posar en pràctica l'estratègia, la memòria, l'atenció, etc. 

A l'aula es poden dinamitzar un dels jocs cada sessió amb la finalitat de practicar algunes capacitats bàsiques. 

És adequat per Cicle Mitjà i Cicle Superior en moments d'esbarjo i de compartir estones amb els companys i companyes.  És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati.

FI0144

Fitxa tècnica

Capacitats
Estratègia
Memòria
Rapidesa
Temps de partida
15 minuts
Edat
+ 5 anys
+ 6 anys

També et pot agradar