Cat Crimes
search
  • Cat Crimes
  • Cat Crimes
  • Cat Crimes
  • Cat Crimes

Cat Crimes

16,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Joc de lògica i de deducció
Un cabdell de llana desfet i un ocellet desaparegut... Quin dels sis amics de quatre potes és el responsable d'aquest crim? Amb una mica d'anàlisi i habilitats d'investigació podreu utilitzar les emprentes, la disposició del joc i la situació dels altres elements per descobrir on es trobava exactament cada animal al moment del crim. 
Quantitat

Intervenció a l'aula

Cat crimes és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració d'altres nens i nenes. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a tota l'etapa de Primària per jugar de forma autònoma. L'alumnat ha de fer una lectura del repte on hi ha pistes que ajudaran en la deducció. L'infant haurà de llegir i fer una comprensió lectora dels passos que haurà de seguir per tal de posar a cada animal al seu lloc corresponent, d'aquesta manera es treballa la lectura de forma significativa i amb un objectiu concret i es posa en pràctica la lògica per tal de resoldre l'enigma.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial i la comprensió lectora. 

És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

FI0192

Fitxa tècnica

Capacitats
Imaginació
Llenguatge
Lògica
Número de jugadors
01 jugador
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar