Fantasma Blitz Menudo Susto

19,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Joc de reflexos trepidant!

Una nova versió del supervendes Fantasma Blitz. En aquest cas, amb dos nous objectes, un barret i un barril, que faran una mica més complicades i divertides les partides. I en una nova presentació en caixa metàl·lica.
Un dels participants girarà la carta superior de la pila de tal manera que quedi visible per tots. Llavors els participants hauran d'intentar agafar l'objecte que coincideixi amb tot, inclòs el color que ens mostra la carta. Si no hi ha l'objecte que compleixi els requisits, els participants hauran d'agafar el que no es mostri a la carta ni comparteixi color amb cap dels objectes que hi apareixen. El participant que encerti i sigui el primer es quedarà amb la carta i girarà la següent de la pila.
Quantitat

  • Compra assegurada Compra assegurada
  • LLiurament en 3-5 dies hàbils LLiurament en 3-5 dies hàbils
  • Devolució gratuïta en cas d'estar defectuós Devolució gratuïta en cas d'estar defectuós

Intervenció a l'aula

Fantasma Blitz és un joc per treballar la rapidesa de resposta i la percepció visual.
Amb aquest joc l'alumnat haurà de fer un bon anàlisi per trobar l'objecte que està idènticament igual o l'objecte que no hi és en forma ni en color. 
És adequat per tenir a tota l'etapa de primària, necessita poca dinamització i per tant, permet que els infants juguin de forma autònoma en petit grup. Fantasma Blitz és un joc informal on la rapidesa fa que sigui dinàmic i no es converteixi en un joc avorrit. Amb els jocs de rapidesa s'ha de tenir en  compte que els grups han de ser homogenis per tal de donar oportunitats de guanyar a tot l'alumnat. 
És molt adequat en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati. 
Aquest joc de percepció visual també ajuda a treballar l'atenció i sobretot la noció de quantitat.
FI0219

Especificacions

Capacitats
Percepció visual
Rapidesa
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar