Estrellas fugaces
search
  • Estrellas fugaces
  • Estrellas fugaces
  • Estrellas fugaces
  • Estrellas fugaces
  • Estrellas fugaces
  • Estrellas fugaces

Estrellas fugaces

25,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Ara em veus... ara no em veus!
Aquest joc de cinc estrelles està ple de màgia! Pots col·locar els blocs de manera que coincideixin amb el repte? Ves amb compte amb els estels perquè cambien de color quan gires els blocs. Estrellas Fugaces és un trencaclosques màgic i únic, amb 80 reptes, de fàcil a expert. Què més pots demanar?
Quantitat

Intervenció a l'aula

Estrellas Fugaces és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a les aules de Cicle Mitjà i Cicle Superior per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En una metodologia de treball per ambients és un  joc per tenir a l'ambient de matemàtiques en un racó on poden haver-hi diferents jocs d'aquesta tipologia que s'adeqüin a diferents nivells maduratius.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial, així com l'atenció.

FI0220

Fitxa tècnica

Capacitats
Lògica
Orientació espacial
Primeres regles
Número de jugadors
01 jugador
Edat
+ 6 anys

També et pot agradar