Sapiens Humans History

14,90 €
Impostos inclosos 3-5 dies
El joc de cartes de les famílies
Per una estona tindràs una família ben peculiar: un pare de la prehistòria, una mascota de l'antic Egipte, uns germans de l'Edat Mitjana, accessoris de la Xina Imperial, músics del Segle de les Llums i fins i tot alguna sorpresa del futur!
Reuneix-los tots amb aquest joc de cartes de famílies que fa un recorregut per la història. Qui aconsegueix reunir tots els membres d'una mateixa família guanya!
Un joc perquè els més petits aprenguin història mentre es diverteixen.
Joc en català!
Quantitat

Intervenció a l'aula 

Sapiens Human History és un joc per posar en pràctica les habilitats socials i regles bàsiques dels jocs de taula. És un joc divertit on has d'aconseguir guanyar prenent bones decisions amb les cartes.

És adequat per a Educació Infantil en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati. En una metodologia de treball per ambients es pot tenir a l'ambient de descoberta o de llengua, ja que amb una bona dinamització es pot fer servir per treballar el vocabulari que hi ha a les cartes així com la història.

Amb aquest joc es treballa les habilitats socials i primeres regles dels jocs i ajuda en el vincle entre els iguals i l'adult.

FI0247

Especificacions

Tipus de jocs
Jocs en català
Capacitats
Atenció
Habilitats socials
Percepció visual
Número de jugadors
2 - 4 jugadors
Temps de partida
10 minuts
Edat
+ 3 anys

També et pot agradar