Bestioles
search
  • Bestioles
  • Bestioles
  • Bestioles

Bestioles

6,45 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Atrapa les bestioles!
Hi ha insectes per tot arreu!! Però, quants exactament? Els jugadors hauran de memoritzar bé on s'amaguen els escarabats, els cucs, etc, perquè han de trobar el número que els ha sortit als daus. El que aconsegueixi calcular bé els insectes i vagi amb compte de no destapar-ne masses, podrà acumular el major nombre de fitxes i guanyarà.

Joc en català!

COM S'HI JUGA

Quantitat

Intervenció a l'aula

Bestioles és un joc que treballa la suma bàsica amb resultat màxim de 10 i la memòria.

Els infants llancen dos daus i realitzen la suma, després hauran de trobar el nombre resultant amb les bestioles que hi ha a les fitxes. Les fitxes estan boca avall i es van descobrint, en forma de joc de memòria.

Els infants fan una suma inicial amb els daus i altres sumes amb les bestioles que van descobrint i que generen una altra suma amb el mateix resultat que ha sortit als daus. 

Al mateix temps l'infant també ha de memoritzar el número de bestioles que hi ha a les fitxes i que l'ajudaran més endavant a resoldre la seva suma.

És adequat per a Educació Infantil. És un joc amb poques regles i clares que endinsa als infants en el joc reglat. És fàcil de jugar i l'alumnat pot jugar de forma autònoma després d'haver-lo dinamitzat alguna partida.

En aquest joc de càlcul mental es treballa la suma bàsica, la noció de quantitat i la memòria.

FI0016

Fitxa tècnica

Tipus de jocs
Jocs de viatge
Jocs en català
Capacitats
Càcul mental
Memòria
Número de jugadors
2 - 4 jugadors
Temps de partida
10 minuts
Edat
+ 6 anys
Autores i autors
Kristin Dittmann

També et pot agradar