Codi secret 13+4
search
  • Codi secret 13+4
  • Codi secret 13+4
  • Codi secret 13+4

Codi secret 13+4

21,45 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Un espinós joc de càlcul!!
Aquesta nit comença la missió secreta "Amón Ra". L'equip format per quatre agents secrets molts espavilats, entrarà a robar al museu i desxifrarà els complicats codis del dispositiu  de seguretat gràcies a càlculs molt precisos. Pot ser amb sumes, restes, multiplicacions o divisions, els números dels daus han de combinar-se de manera que els resultats es corresponguin amb els números del codi. Qui serà el primer de superar totes les barreres lluminoses per atrapar la valuosa màscara d'Amón Ra???

Joc en català!

COM S'HI JUGA

Quantitat

Intervenció a l'aula

Codi secret és un joc que treballa les operacions, suma, resta, multiplicació i  divisió. 

Els participants han de desactivar les alarmes del museu, i per això han de trobar els números que les desactiven. Llancen tots els daus i fan una operació que doni de resultat el primer número que es troben, si aconsegueixen avançar poden fer servir la resta de daus per sortejar el següent obstacle.

Es poden fer servir operacions senzilles o combinades. El docent pot posar les normes per adequar-ho al nivell corresponent i així pot donar la premissa que només es fan servir sumes i restes o que s'utilitzin operacions combinades.

És adequat per a Cicle Mitjà i Cicle Superior. És un joc amb poques regles i clares. És fàcil de jugar i l'alumnat pot jugar de forma autònoma.

En aquest joc de càlcul mental es treballen les operacions.

FI0021

Fitxa tècnica

Tipus de jocs
Jocs de daus
Jocs en català
Capacitats
Atenció
Càcul mental
Estratègia
Número de jugadors
2 - 4 jugadors
Temps de partida
15 minuts
Edat
+ 8 anys
Autores i autors
Jürgen Grunau

També et pot agradar