Virus!
search
  • Virus!
  • Virus!
  • Virus!
  • Virus!
  • Virus!

Virus!

14,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
El joc de cartes més contagiós
A l'hospital Nostra Senyora de Tranjis, salten les alarmes quan els novells del laboratori s'adonen massa tard de què els contenidors de mostres no estaven buits com es pensaven. Al seu interior conté brots de virus experimentals que ara campen per tot arreu i només tu  pots detenir-los.
La teva missió consisteix a enfrontar-te amb la pandèmia per ser el primer a erradicar el virus aconseguint aïllar un co sa per a evitar la propagació de les terribles malalties.
Tots els mitjans al teu abast són vàlids per a guanyar. Fes servir la teva astúcia boicotejant els esforços dels teus rivals.

COM S'HI JUGA

Quantitat

Intervenció a l'aula 

Virus és un joc per posar en pràctica les habilitats socials i regles bàsiques dels jocs de taula. És un joc divertit on fent servir l'estratègia adequada has d'aconseguir guanyar prenent bones decisions amb les cartes i tenint en compte com pots fer la guitza als altres jugadors perquè no guanyin.

És adequat per Cicle Mitjà i Cicle Superior en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati.

En aquest joc es treballa les habilitats socials i primeres regles dels jocs i ajuda en el vincle entre els iguals i l'adult.

FI0028

Fitxa tècnica

Tipus de jocs
Jocs de cartes
Jocs de viatge
Capacitats
Estratègia
Habilitats socials
Percepció visual
Número de jugadors
2 a 5 o més jugadors
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 8 anys
Autores i autors
Santi Santisteban, Domingo Cabrero i Carlos Lopez

També et pot agradar