Fantasma Blitz

15,45 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Joc de reflexos trepidant!
Un dels participants girarà la carta superior de la pila de tal manera que quedi  visible per tots. Llavors els participants hauran d'intentar agafar l'objecte que coincideixi amb tot, inclòs el color, que ens mostra la carta.  Si no hi ha l'objecte que compleixi els requisits, els participants hauran d'agafar el que no es mostri a la carta ni comparteixi color amb cap dels objectes que hi apareixen. El participant que encerti i sigui el primer es quedarà amb la carta i girarà la següent de la pila.
El joc acaba quan s'acaben les cartes de la pila i guanyarà qui s'hagi quedat el nombre més gran de cartes.

COM S'HI JUGA

Quantitat

Intervenció a l'aula

Fantasma Blitz és un joc per treballar la rapidesa de resposta i la percepció visual.
Amb aquest joc l'alumnat haurà de fer un bon anàlisi per trobar l'objecte que està idènticament igual o l'objecte que no hi és en forma ni en color. 
És adequat per tenir a tota l'etapa de primària, necessita poca dinamització i per tant, permet que els infants juguin de forma autònoma en petit grup. Fantasma Blitz és un joc informal on la rapidesa fa que sigui dinàmic i no es converteixi en un joc avorrit. Amb els jocs de rapidesa s'ha de tenir en  compte que els grups han de ser homogenis per tal de donar oportunitats de guanyar a tot l'alumnat. 
És molt adequat en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati. 
Aquest joc de percepció visual també ajuda a treballar l'atenció i sobretot la noció de quantitat.
FI0044

Especificacions

Tipus de jocs
Jocs de viatge
Capacitats
Percepció visual
Rapidesa
Número de jugadors
2 a 5 o més jugadors
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 8 anys
Autores i autors
Jacques Zeimet

També et pot agradar