Carcassone junior
search
  • Carcassone junior
  • Carcassone junior
  • Carcassone junior

Carcassone junior

24,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Així de fàcil: posa una lloseta, col·loca un meeple i suma punts!
El 14 de juliol és un dia molt especial a Carcassona. És el dia de la festa nacional de França i en aquest poble és tradició deixar anar a les ovelles, les gallines i les vaques. Els infants de Carcassona s'ho passen molt bé tot intentant retornar els animals als seus corrals abans que es pongui el sol.
És una variant simplificada de Carcassone, un joc que ha venut milions d'exemplars, tan els més petits com els grans podreu gaudir de l'experiència. Aquí no es compten punts, sinó que el primer de col·locar totes les figures sobre el terreny guanyarà aquesta festiva competició.

COM S'HI JUGA

Quantitat

Intervenció a l'aula 

Carcassone junior és un joc per posar en pràctica les habilitats socials i la presa de decisions. És un joc divertit on fent servir l'estratègia adequada has d'aconseguir guanyar prenent bones decisions i tenint en compte com pots fer la guitza als altres jugadors perquè no guanyin.

És adequat per Educació Infantil en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula.

Els infants han d'identificar els camins del color del seu meeple i intentar desfer-se d'ells abans que els altres participants fent servir l'estratègia.

En aquest joc es treballa l'estratègia, les habilitats socials, les primeres regles dels jocs i ajuda en el vincle entre els iguals i l'adult.

FI0062

Fitxa tècnica

Capacitats
Estratègia
Orientació espacial
Percepció visual
Primeres regles
Número de jugadors
2 - 4 jugadors
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 4 anys

També et pot agradar