Piko Piko junior
search
  • Piko Piko junior
  • Piko Piko junior
  • Piko Piko junior
  • Piko Piko junior

Piko Piko junior

12,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Un deliciós i senzill joc de daus pels més petits!
Descobreix el fantàstic món de Piko Piko als més petits!
En aquesta nova versió del clàssic Piko Piko, els infants hauran de llançar els daus amb els panets, el formatge, ell cogombre... per fer-se una deliciosa hamburguesa de cucs!
Piko Piko Junior és un joc més senzill, només hauran de comptar unitats, però seguiran havent de decidir si arriscar-se o no.
Quantitat

Intervenció a l'aula

Piko Piko junior és un joc de càlcul mental per jugar en petit grup. 

És adequat per tenir a les aules d'Educació Infantil i Cicle Inicial  i treballa les sumes senzilles amb resultat màxim de 10.

Piko Piko és un joc que no requereix rapidesa, això ajuda a fer el joc més tranquil, un aprenentatge més conscient i ajuda que els infants puguin aprendre dels seus iguals.

És molt important que els infants practiquin les sumes fàcils amb resultat 10 per tal de poder fer servir aquestes operacions quan es fan d'altres més complexes. Per això és important tenir a l'aula un bon assortit de jocs de taula que treballin aquest contingut.

En una metodologia de treball per ambients és un  joc per tenir a l'ambient de matemàtiques en un racó on poden haver-hi diferents jocs de càlcul mental que s'adeqüin a diferents nivells maduratius.

En aquest joc de  càlcul mental també s'exercita el  pensament, la concentració, l'estratègia i les habilitats socials  que posen en pràctica els jocs de taula en general.

FI0147

Fitxa tècnica

Capacitats
Estratègia
Percepció visual
Temps de partida
15 minuts
Edat
+ 5 anys
+ 6 anys

També et pot agradar