Los países de Europa

16,45 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Descobreix Europa!
En aquest joc es recorren els 51 països d'Europa. Així no és estrany que els turistes perdin a poc a poc el sentit de l'orientació. Els participants ajuden a orientar-los endevinant on es troben a cada moment. Quan abans encertin el país, més punts s'obtenen. Guanya qui millor conegui Europa i sigui el primer a donar la volta al tauler de joc amb el seu turista.
Quantitat

Intervenció a l'aula

Los Países de Europa és un joc de coneixement geogràfic. Els participants aprenen geografia jugant i l'aprenentatge esdevé més significatiu.

És adequat per tenir a les aules de Cicle Mitjà i Cicle Superior i treballa les banderes, localització i capitals dels països d'Europa.

Los Países de Europa és un joc que no requereix rapidesa, això ajuda a fer el joc més tranquil, un aprenentatge més conscient i ajuda que els infants puguin aprendre dels seus iguals.

No requereix dinamització, ja que és un joc autoavaluatiu. L'alumnat anirà comprovant si els resultats són correctes.

És adequat per tenir en un racó de l'aula on l'alumnat que ho necessiti en pugui fer ús en algun moment de l'activitat diària, en estones lliures o dins d'un pla de treball determinat.

FI0179

Especificacions

Capacitats
Llenguatge
Memòria
Orientació espacial
Número de jugadors
2 - 4 jugadors
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar