Dog Crimes
search
  • Dog Crimes
  • Dog Crimes
  • Dog Crimes
  • Dog Crimes

Dog Crimes

16,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Joc de lògica i de deducció

Dog Crimes és la continuació del famós Cat Crimes, és un joc de lògica amb 40 crims que un jugador a partir de 8 anys haurà de resoldre. Dog Crimes presenta un grup de personatges completament nou amb 40 misteris completament nous per resoldre. Cadascuna de les 40 cartes de repte representa un crim caní i una sèrie de pistes per ajudar-lo a identificar al culpable. Els sis gossos sospitosos presenten característiques diferents i el tauler de joc proporciona evidències addicionals d'ajuda per poder resoldre els crims. És el joc perfecte pels amants dels gossos i per qualsevol amant del bon misteri!

Quantitat

Intervenció a l'aula

Dog crimes és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració d'altres nens i nenes. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a tota l'etapa de Primària per jugar de forma autònoma. L'alumnat ha de fer una lectura del repte on hi ha pistes que ajudaran en la deducció. L'infant haurà de llegir i fer una comprensió lectora dels passos que haurà de seguir per tal de posar a cada animal al seu lloc corresponent, d'aquesta manera es treballa la lectura de forma significativa i amb un objectiu concret i es posa en pràctica la lògica per tal de resoldre l'enigma.

És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial i la comprensió lectora.

FI0193

Fitxa tècnica

Capacitats
Imaginació
Llenguatge
Lògica
Número de jugadors
01 jugador
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar