Queendomino

29,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Crea el regne més poderós!

Queendomino és una variant del joc Kingdomino que va guanyar el premi Spiel des Jahres al 2017 i que ha sigut un èxit de la crítica i el públic. És un joc que porta més profunditat al títol original mantenint, la simplicitat i puresa del seu antecessor. Es pot jugar de forma independent o incorporat a Kingdomino, transformant una partida en una experiència èpica i inoblidable.
En aquest nou repte es manté l'objectiu de construir un regne a través de les peces que es van unint unes amb les altres, però ara les decisions seran més difícils de prendre, a més d'altres particularitats que s'hauran de tenir en compte.
Quantitat

  • Compra assegurada Compra assegurada
  • LLiurament en 3-5 dies hàbils LLiurament en 3-5 dies hàbils
  • Devolució gratuïta en cas d'estar defectuós Devolució gratuïta en cas d'estar defectuós

Intervenció a l'aula 

Queendomino és un joc per posar en pràctica l'estratègia, les habilitats socials i la presa de decisions. És un joc divertit on fent servir l'estratègia adequada has d'aconseguir guanyar prenent bones decisions i tenint en compte com pots fer la guitza als altres participants perquè no guanyin.

És adequat per Cicle Mitjà i Cicle Superior en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula.

En aquest joc es treballa les habilitats socials i primeres regles dels jocs i ajuda en el vincle entre els iguals i l'adult.

FI0217

Especificacions

Capacitats
Estratègia
Lògica
Orientació espacial
Número de jugadors
2 - 4 jugadors
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar