Room
search
  • Room
  • Room
  • Room
  • Room

Room

12,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Agus i els monstres
Room és un joc de cartes en què els jugadors han de deslliurar-se de la roba bruta, dels llibres i del menjar que Agus té escampats per la seva habitació. Es tracta d'un joc d'estratègia que divertirà tant als menuts com als adults.
Pak Gallego, Jaume Copons i Liliana Fortuny tornen amb un altre títol infantil, en aquest cas basat en la saga de llibres Agus i els monstres.
Quantitat

Intervenció a l'aula 

Room és un joc per posar en pràctica les habilitats socials i regles bàsiques dels jocs de taula, així com per potenciar el gust a la lectura.  És un joc divertit on fent servir l'estratègia adequada has d'aconseguir guanyar prenent bones decisions amb les cartes i tenint en compte com pots fer la guitza als altres jugadors perquè no guanyin.

El jugador inicial determina un pal per saber de què anirà la ronda (roba, menjar o llibres). Per ordre, cada jugador decideix si jugar una, dues o tres cartes de la seva mà. El jugador amb més elements del pal indicat guanya la ronda. A més, pots fer servir les cartes especials per robar o intercanviar cartes amb els teus companys. Al final d'una volta sencera, el jugador amb més monstres entre les seves cartes puntuades guanyarà la ronda. 

És adequat per Cicle Mitjà i Cicle Superior en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati.

En aquest joc es treballa les habilitats socials i primeres regles dels jocs i ajuda en el vincle entre els iguals i l'adult.

FI0238

Especificacions

Tipus de jocs
Jocs de cartes
Jocs en català
Capacitats
Atenció
Habilitats socials
Percepció visual
Número de jugadors
2 a 5 o més jugadors
Temps de partida
15 minuts
Edat
+ 6 anys

També et pot agradar