Saboteur
search
  • Saboteur
  • Saboteur
  • Saboteur

Saboteur

20,50 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Un joc on ningú és qui sembla ser...
Estàs a la mina buscant or. De sobte, les teves eines s'han trencat i desapareix la llum. El sabotejador ha entrat en acció. Però, qui és? Trobaràs l'or o aconseguiran els sabotejadors que les seves accions ho impedeixin? El participant que aconsegueixi més or al final de la partida guanya.
Amb l'expansió s'inclouen nous rols i noves cartes de túnel i acció. Els nans estaran dividits en dos equips que lluitaran pel tresor, però seguiran havent-se de deslliurar dels sabotejadors... Sabràs mantenir la teva identitat oculta?

COM S'HI JUGA (a partir minut 5)

Quantitat

Intervenció a l'aula 

Saboteur és un joc per posar en pràctica les habilitats socials. És un joc divertit on fent servir l'estratègia adequada has d'aconseguir guanyar prenent bones decisions amb les cartes i tenint en compte com pots fer la guitza als altres participants perquè no guanyin.

Tot i que és un joc competitiu, alguns participants, depenent del rol que adquireixin,  s'han d'aliar i cooperar entre ells.

És adequat per Cicle Mitjà i Cicle Superior en moments d'esbarjo i de compartir estones amb el grup. És un bon recurs per a tenir a la ludoteca d'aula i del  pati.

En aquest joc es treballa les habilitats socials i primeres regles dels jocs i ajuda en el vincle entre els iguals i l'adult.

FI0011

Fitxa tècnica

Tipus de jocs
Jocs de cartes
Capacitats
Cooperació
Estratègia
Habilitats socials
Número de jugadors
3 a 5 o més jugadors
Temps de partida
30 minuts
Edat
+ 8 anys
Autores i autors
Frederick Moyersoen

També et pot agradar