La Aventura de las Tablas
search
  • La Aventura de las Tablas
  • La Aventura de las Tablas
  • La Aventura de las Tablas
  • La Aventura de las Tablas
  • La Aventura de las Tablas
  • La Aventura de las Tablas
  • La Aventura de las Tablas

La Aventura de las Tablas

25,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Vols aprendre o repassar les taules de multiplicar jugant?
En el més profund de la impenetrable selva tropical s'hi aixeca una llegendària ciutat d'or. Però, l'entrada de la ciutat està tancada amb una gran porta impotent coberta d'enigmes numèrics. Ara es posaran a prova les arts calculatòries dels jugadors: si multipliquem amb habilitat i troben els números correctes, el mur de les incògnites s'anirà omplint a poc a poc dels resultats. Sabreu si heu encertat o no gràcies al revers de les fitxes. Qui millor sàpiga calcular guanyarà aquesta emocionant expedició al voltant de la multiplicació.  

COM S'HI JUGA

Quantitat

Intervenció a l'aula

La aventura de las tablas  és un joc per memoritzar les taules de multiplicar que es juga en petit grup o de forma individual.

És adequat per tenir a les aules de Cicle Mitjà i Cicle Superior.

L'aventura de las tablas ajuda tan en la memorització de les taules de multiplicar com en la cerca d'estratègies per trobar el resultat de mutiplicacions que no estan memoritzades. 

No requreix dinamització, ja que és un joc autoavaluatiu. L'alumnat anirà comprovant si els resultats són correctes.

El joc consisteix en crear un tauler amb totes les taules de multiplicar. Les operacions que no s'hagin memoritzat encara es poden esbrinar fent ús del càlcul mental. És un joc que no requereix rapidesa i per això permet pensar amb calma i interioritzar el contingut que es treballa.

És adequat per tenir en un racó de l'aula on l'alumnat que ho necessiti en pugui fer ús en algun moment de l'activitat diària, en estones lliures o dins d'un pla de treball determinat.

FI0025

Fitxa tècnica

Capacitats
Càcul mental
Memòria
Rapidesa
Número de jugadors
2 - 4 jugadors
Temps de partida
15 minuts
Edat
+ 8 anys
Autores i autors
Wolfgang Borkner