Bunny Boo
search
  • Bunny Boo
  • Bunny Boo
  • Bunny Boo
  • Bunny Boo

Bunny Boo

31,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Surt de la capsa!
Bunny Bo és un trencaclosques per a nens i nenes en tres dimensions  amb quatre peces de fusta que es poden combinar de moltes formes diferents. Alguns reptes poden semblar-se molt, però en canvi la solució pot ser completament diferent, depenent de quan sobresurtin les orelles del conill.
Quantitat

Intervenció a l'aula

Bunny Boo és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a les aules d'Educació Infantil per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En una metodologia de treball per ambients és un  joc per tenir a l'ambient de matemàtiques en un racó on poden haver-hi diferents jocs d'aquesta tipologia que s'adeqüin a diferents nivells maduratius.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial, així com l'atenció.

FI0040

Fitxa tècnica

Capacitats
Lògica
Orientació espacial
Primeres regles
Número de jugadors
01 jugador
Temps de partida
20 minuts

També et pot agradar