Alto voltaje extreme
search
  • Alto voltaje extreme
  • Alto voltaje extreme
  • Alto voltaje extreme

Alto voltaje extreme

12,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Regles senzilles i molta diversió!
Alto voltaje extreme és la versió d'Alto Voltaje en què entren en joc les multiplicacions! Aquest és el joc que tots els amants d'Alto Voltaje estaven esperant. La mecànica és la mateixa, però té aquest afegit de dificultat per seguir mantenint el nivell de competició. També es poden barrejar els dos jocs per jugar amb sumes, restes i multiplicacions alhora... Esteu preparats?
En aquest ràpid i sorprenentment senzill joc de cartes es necessiten algunes habilitats de multiplicar i, sobretot, reflexos ràpids. Desenvolupa el càlcul mental i és de gran intensitat, ja que tots els participants competeixen alhora.

COM S'HI JUGA!

Quantitat

Intervenció a l'aula

Alto voltaje és un joc de càlcul mental per jugar en grup.

Els participants han de trobar el resultat després de multiplicar i tenir més rapidesa que els seus contrincants.

És adequat per a Cicle Mitjà i Cicle Superior. Es pot començar a utilitzar només amb les taules de multiplicar treballades a l'aula i més endavant anar afegint la resta. El joc ajuda tant en la memòria com en l'agilitat mental a l'hora de fer multiplicacions.

Amb els jocs de rapidesa s'ha de tenir en  compte que els grups han de ser homogenis per tal de donar oportunitats de guanyar a tot l'alumnat. 

En aquest joc de càlcul mental es treballa la multiplicació i l'agilitat en el càlcul mental.

FI0151

Fitxa tècnica

Capacitats
Càcul mental
Memòria
Rapidesa
Temps de partida
20 minuts
Edat
+ 10 anys

També et pot agradar