Balance Beans
search
  • Balance Beans
  • Balance Beans
  • Balance Beans
  • Balance Beans

Balance Beans

25,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Un joc de lògica i equilibri
Balance Beans és un joc de lògica i matemàtiques. Posa les mongetes vermelles tal com s'indica a la carta de repte. Després col·loca amb compte les mongetes de colors en el balancí de manera que no trontolli. Quan aconsegueixis posar en equilibri el balancí, hauràs equilibrat, en realitat, una equació. A mesura que els reptes siguin més complexes, dependràs cada vegada menys de l'assaig i error i més de les teves habilitats matemàtiques i de raonament. Aquest joc de lògica, amb les seves simpàtiques mongetes, és una manera divertida d'introduir el concepte d'àlgebra elemental als més joves. 
Quantitat

Intervenció a l'aula

Balance Beans és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració d'altres nens i nenes. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a les aules de Cicle Mitjà i Cicle Superior per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'àlgebra, així com l'atenció.

FI0195

Fitxa tècnica

Tipus de jocs
Jocs de viatge
Capacitats
Lògica
Orientació espacial
Percepció visual
Número de jugadors
01 jugador
Edat
+ 5 anys

També et pot agradar