Castle Logix
search
  • Castle Logix
  • Castle Logix
  • Castle Logix
  • Castle Logix

Castle Logix

32,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Construïm castells!
Construeix castells, bloc per bloc i torre per torre  amb aquest trencaclosques de fusta 3-D. El repte és reunir els blocs de fusta i torres per construir un dels castells que apareix en el llibret de reptes. Les tres torres tenen pals de diferent longitud i els blocs tenen forats, però no sempre en la mateixa direcció. On has de situar la torre més llarga?
Quantitat

Intervenció a l'aula

Castle logix és un joc de lògica que es pot jugar de forma individual o amb col·laboració. El funcionament d'aquest joc és a partir de reptes que els infants hauran d'anar superant.

És adequat per tenir a les aules d'Educació Infantil per jugar de forma autònoma. L'alumnat sol començar a jugar fent assaig i error, això li serveix per interioritzar aprenentatges i poder fer els reptes més difícils. És aconsellable començar pel primer repte proposat per tal de poder assolir els aprenentatges que es necessiten per superar els altres reptes.

En una metodologia de treball per ambients és un  joc per tenir a l'ambient de matemàtiques en un racó on poden haver-hi diferents jocs d'aquesta tipologia que s'adeqüin a diferents nivells maduratius.

En aquest joc de lògica s'entrena també l'orientació espacial, així com l'atenció.

FI0261

Fitxa tècnica

Capacitats
Atenció
Lògica
Orientació espacial
Número de jugadors
01 jugador
Edat
+ 3 anys

També et pot agradar