Alhambra
search
  • Alhambra
  • Alhambra
  • Alhambra

Alhambra

31,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies
Construeix la teva Alhambra!
Construeix la teva pròpia Alhambra contractant els constructors de diferents parts del món i pagant-los en la seva pròpia moneda. Coordina la compra, la construcció i la reconstrucció millor que els teus adversaris i seràs el guanyador.
A Alhambra els participants adquireixen edificis per col·locar dins la seva pròpia Alhambra.
Els participants amb la quantitat més gran d'edificis de cadascun dels sis tipus d'edifici i amb la muralla més llarga seran els que més puntuïn.
Quantitat

Els diners són en quatre monedes diferents i estar disponible al mercat del diner. Els 54 edificis de sis tipus diferents estan disponibles per comprar al mercat de la construcció de quatre en quatre; un edifici estar disponibles en cadascuna de les quatre monedes diferents. En el torn d'un jugador, es pot agafar diners del mercat del diner; comprar un edifici del mercat de la construcció i col·locar-lo a la seva Alhambra o a la reserva; o participar en projectes de construcció i reconstrucció amb edificis que s'han col·locat a l'Alhambra o la reserva del jugador. El joc recompensa l'eficiència, ja que quan un jugador compra un edifici del mercat per la quantitat exacte de diners, el jugador pot jugar un altre torn.

FI0212

Fitxa tècnica

Capacitats
Estratègia
Habilitats socials
Orientació espacial
Temps de partida
45 minuts o més
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar