• Nou

Alhambra

31,95 €
Impostos inclosos 3-5 dies

Construeix la teva pròpia Alhambra contractant els constructors de diferents parts del món i pagant-los en la seva pròpia moneda. Coordina la compra, la construcció i la reconstrucció millor que els teus adversaris i seràs el guanyador.

A Alhambra els jugadors adquireixen edificis per col·locar dins la seva pròpia Alhambra.

Els jugadors amb la major quantitat d'edificis de cadascun dels sis tipus d'edifici i amb la muralla més llarga seran els que més puntuïn.

Quantitat

  • Compra assegurada Compra assegurada
  • LLiurament en 3-5 dies hàbils LLiurament en 3-5 dies hàbils
  • Devolució gratuïta en cas d'estar defectuós Devolució gratuïta en cas d'estar defectuós

Els diners són en quatre monedes diferents i estar disponible al mercat del diner. Els 54 edificis de sis tipus diferents estan disponibles per comprar al mercat de la construcció de quatre en quatre; un edifici estar disponibles en cadascuna de les quatre monedes diferents. En el torn d'un jugador, es pot agafar diners del mercat del diner; comprar un edifici del mercat de la construcció i col·locar-lo a la seva Alhambra o a la reserva; o participar en projectes de construcció i reconstrucció amb edificis que s'han col·locat a l'Alhambra o la reserva del jugador. El joc recompensa l'eficiència, ja que quan un jugador compra un edifici del mercat per la quantitat exacte de diners, el jugador pot jugar un altre torn.

FI0212

Especificacions

Temps de partida
40 minuts
Número de jugadors
2 - 6 jugadors
Capacitats
Estratègia
Habilitats socials
Orientació espacial
Edat
+ 8 anys

També et pot agradar